Hoe kan ik een warme chocolademelk voor mezelf maken?

Levi de Jong

Ik weet het niet. Chocolade is een geschenk van God, dus er is geen recept of receptenboek. Je hoeft niet eens iets te weten over chocolade om je eigen te maken, dus kom gewoon en geniet van mijn recept. Is het normaal om jezelf te vullen met chocolade in stressvolle situaties?

Dit is een recept dat u genieten op elk moment van de dag, maar als je nodig hebt om een warme chocolademelk voor een belangrijke vergadering of voor een speciaal evenement, dit recept is de perfecte keuze. Als je op zoek bent naar een grote warme chocolademelk recept dat je niet ziek laten voelen, dit is een zeker hit. Het is zo gemakkelijk te maken, het is ook zo eenvoudig om te serveren.

Hoe maak je warme chocolademelk

Om uw eigen warme chocolademelk te maken, u beginnen met het kopen en drogen van chocolade bij een lokale of online chocoladewinkel. Als je geen gedroogde chocolaatjes vinden, zijn er genoeg recepten online voor het maken van je eigen chocolade.

Gedroogde chocolade zijn een geweldige manier om zelfgemaakte chocolade te maken. Ze kunnen tot 3 dagen duren om te maken, dus zorg ervoor dat je zo veel mogelijk chocolade in handen krijgt voordat je begint. Eenmaal gedroogd, u ofwel bevriezen voor later gebruik of bewaar het in de koelkast en gebruik binnen een week of twee. Hoe maak je warme chocolademelk thuis

Zodra u hebt besloten dat u thuis warme chocolademelk wilt maken, moet u een container met de juiste capaciteit vinden. U een kleinere container kopen of een hele container kopen. Sommige mensen geven de voorkeur aan het gebruik van een kleine metalen container in hun huis, omdat het meer kans om te worden vernietigd in een brand. Als je gaat om het maken van chocolade, hoewel, het is beter om de grotere container te krijgen en in staat zijn om uw eigen warme chocolademelk te maken.

U gebruik maken van een breed scala aan ingrediënten bij het maken van chocolade thuis. Om te beginnen heb je de volgende ingrediënten nodig: 1 grote chocoladereep, bij voorkeur chocolade met een goed beetje vet, zoals hazelnoot, of chocolade die minder vet is, zoals macadamianoot of chocolade met meer vet, zoals pure chocolade. 2 -3 el. Als gevolg hiervan kan het sterker zijn dan chocolade Test. boter, inclusief het vet dat meestal gesmolten is. Het soort boter gebruikt zal afhangen van de consistentie van uw chocolade. Een boter die te hard is kan leiden tot een klonterige textuur in uw chocolade. 1 -2 el. suiker - in het bijzonder donkere en suiker-beladen witte suiker (voor chocolade van hoge kwaliteit). 1 -2 theelepel cacaopoeder (je zult moeten experimenteren om te vinden wat voor jou werkt) - een standaard wit of donker cacaopoeder, zoals Hershey's, is prima, maar zorg ervoor dat je alleen de beste kwaliteit cacaopoeder gebruikt! Donkerder dan een donkerbruine of zwarte chocolade, wilt u 1,5 - 2,0 theelepel cacaopoeder gebruiken, afhankelijk van de chocolade. 1 -2 kopjes water - als je niet veel water bij de hand hebt, moet u misschien een paar minuten invallen in sommige van uw melk. Ik gebruik meestal ongeveer 2 kopjes water om 2 kopjes chocolade te maken.