Over Levi

Levi de Jong

Jongeren

Toen ik mijn school in Nederland afrondde, verhuisde ik naar de Verenigde Staten waar ik mijn culinaire diploma haalde aan het Culinary Institute of America. Sindsdien heb ik verhuisd over de hele wereld en gewerkt in een aantal echt geweldige plaatsen, dus ik dacht dat ik een blog schrijven over mijn nieuwste ervaring van het leven en werken in het buitenland. Het is een lange reis geweest, en ik heb veel geleerd, maar ik krijg nog steeds vragen over dezelfde dingen. Deze blog gaat over chocolade, en over hoe het te maken, en over de mensen en plaatsen die echt hebben beïnvloed mijn chocolade reis. Als je een vraag die je me wilt vragen, laat dan een reactie achter en ik ga er meteen weer op terug!

De reis begon in 2008 toen ik het idee had voor deze blog.

Toen ik deze blog in 2009 begon schreef ik over chocolade en over chocoladesnoep. In de loop der jaren zijn mijn chocoladebelangen uitgebreid met koffie en vanille.

In de afgelopen tijd heb ik merkte dat ik bloggen over de chocolade-industrie. Lange tijd werkte ik als chocoladetester voor een Nederlands bedrijf genaamd Bijl. In 2013, nadat ik kreeg te horen van de baas dat ik moest werken aan mijn blog, heb ik besloten om de sprong te wagen en te beginnen met schrijven over chocolade. Sindsdien heb ik zoveel geleerd van mijn lezers en ik ben dankbaar voor alle prachtige bijdragen die ik krijg. Het is mijn doel om deze blog een plek waar ik kan delen mijn chocolade expertise te houden. Ik heb zoveel geleerd in deze reis en ik hoop dat ik iets nieuws heb toegevoegd aan de chocolade scene.

My Ebook, dat Chocolate Diaries heet, is verkrijgbaar op Amazon, Barnes & Noble, Kobo, Apple, Kobo, Kindle en Ipad. Ik heb ook een Twitter-pagina en een Facebook-pagina.

Ik hoop dat deze blog heeft u geholpen in uw chocolade reis. Als dat zo is, u graag mijn recept voor de beste chocolade broodjes. Als je het leuk vindt, laat het me weten door hier te klikken om me te volgen op Facebook, Twitter, Pinterest, Google Plus, Tumblr, Google en Instagram. En als je van mijn blog, klik dan hier om een beschermheer te worden. De maandelijkse donaties worden gebruikt om deze blog te ondersteunen, en als je geïnteresseerd bent in het leren van meer over hoe je mijn werk ondersteunen, voel je vrij om me e-mail. En heel erg bedankt! * Ik hou ervan om te horen van mijn lezers die hebben gevonden deze blog nuttig. Vertel me over eventuele fouten die je hebt gemaakt of hoe je deze blog gebruikt.