Zijn alle chocolaatjes verdikt met veebloed?

Levi de Jong

Nee, ik heb geen bewijs, alleen mijn mening. Deze blog gaat over chocolade en de gezondheid en het welzijn van iedereen die chocolade eet.

Ik heb twee kinderen, 2 en 4 jaar oud. Toen ze klein waren vond ik dat ze bijna alles zouden eten. Ze hielden van het eten van alle snacks, ijs, chocoladerepen en zachte snoepjes. Maar toen ik zwanger was van mijn eerste en tweede kinderen, begonnen de kinderen gezonder te gaan en meer groenten en fruit te eten. Ik hield niet van het idee van hen gezond en met slechte gezondheidsgewoonten. Daarom heb ik besloten om deze blog te starten en hen te helpen om meer bewust over hun eetgewoonten en beter controle over hun eetgewoonten. Mijn man en ik zijn al 10 jaar gelukkig getrouwd. Ook Wodka Lime Drankje zal een start-up zijn. We hebben ook 3 prachtige kinderen en een paar andere huisdieren, maar we leven gewoon een leven van gemak. Ons leven is heel simpel. Denk aan de vergelijking chocolade Test. We hebben een heel gezond en gelukkig leven. Echter, ik kan niet leven op die manier. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om te verbeteren en te voldoen aan mijn chocolade verlangen. Ik ben altijd gaan door mijn koelkast op zoek naar chocolade die ik kan eten zonder zorgen.

Ik ontdek de geheime ingrediënten van chocolade en hoe ik mijn eigen te maken.

De beste manier om te voldoen aan een chocolade verlangen is om het zelf te maken. Het moeilijkste deel is om de goede chocolade te vinden. Hoe maak je je eigen chocolade? Ingrediënten voor chocolade: Ik wil graag alle chocolade die ik maak op deze blog te delen. Het geeft je een goed inzicht over hoe je chocolade te maken en geven u de kans om te proberen het maken van uw eigen. Een kop suiker 1 kop water 1 theelepel citroensap 2 theelepels suiker Meng de suiker, het water en het citroensap. Voeg het suikermengsel toe aan het kokende water. Het kost minder tijd. Giet het mengsel, bedekt, in de mallen. Je zou een goede hoeveelheid chocolade moeten hebben. Laat de chocolade afkoelen en doe het dan in een doos of zoiets. Je glas gebruiken. Het kan tot 1 dag duren om in de juiste vorm te komen. Je het een paar dagen laten.

Als u niet geïnteresseerd bent in chocolade, probeer dan chocolade te vinden. Maar als je geïnteresseerd bent in chocolade, u vragen om iets anders dat je denkt dat goed is. Je zelf chocolade maken. Je moet het juiste recept krijgen. De beste manier is om te vragen voor een goed recept. Je moet begrijpen dat als je niet weet wat het juiste recept, zul je eindigen met een slechte chocolade. Enkele van de fundamentele dingen die kunnen worden verkregen: een chocoladereep van één type: zwart, wit of geel, meestal zijn ze niet gemaakt van pure cacao en zijn ze meestal gevuld met pure chocolade - een chocoladelepel: de lepel heeft een basis en een handvat, en ook de mond ervan heeft een stuk van de reep om de ingrediënten vast te houden (zoals chocoladechips, enz.) - een chocoladering: dit is een houten ring die de vorm heeft van een reep chocolade en het heeft ook een handvat. Het wordt meestal gebruikt met chocolade voor de vulling.